Product Informatie | All Purpose Cleaner

All Purpose Cleaner pakket bestaat uit

- Luxe herbruikbare sprayfles

- Doosje met zakje(s) eco-refill poeder


Handig te weten:

1 eco-refill zakje met poeder is goed voor 500ml allesreiniger.

Het aantal eco-refill zakjes per doosje kunt u zelf bepalen: 1, 2, 3, 30 of 90 zakjes.

Revolutionair product met een geweldige geur!


Fles All Purpose Cleaner - Bottle4Life

Je favoriete schoonmaakfles een leven lang hergebruiken? Doen! Met de slimme eco-refill poeders vul je je fles keer op keer. Deze aluminium fles met hoogwaardige spraykop is goed voor 500ml allesreiniger, oftwel 500x sprayen! De spraykop heeft een open/dicht functie en sprayt een mooi gelijkmatige nevel. De fles wordt leeg verzonden, kraanwater kunt u thuis toevoegen, dat scheelt weer onnodige liters transport.


Eco-Refill zakjes poeder All Purpose Cleaner

Dit revolutionaire poeder is de slimme natuurvriendelijke uitblinker in de vorm van een eco-refill. Een poeder dat met 500ml water uit je eigen kraan verandert in een krachtig en fris schoonmaakproduct waardoor je je schoonmaakfles kunt blijven hergebruiken. Daar besparen we veel plastic flessen mee! Schoonmaakproducten bestaan voor 80% uit water. De magie zit hem in de overige 20%. Met de Second Nature All Purpose Cleaner komt die 20% in de vorm van een eco-refill poeder. Een natuurvriendelijke krachtige schoonmaakoplossing. Per eco-refill bespaar je dus één plastic fles. Goed bezig!


Hoe het werkt

In het kort: fles vullen met water - poeder erbij - beetje schudden en klaar.

Vul je fles met 500ml water, lauwwarm zodat de poeder beter en sneller oplost. Voeg de eco-refill poeder “Seiun” toe. Wanneer de poeder na ongeveer 5 minuten is opgelost, draai je de spraykop erop en kun je gaan schoonmaken! Op waterbestendig oppervlak sprayen en met een droge, schone doek nawrijven. Per eco-refill bespaar je één plastic fles.


Handig te weten:

Ecologisch ontwikkelde professionele dagelijkse allesreiniger voor alle soorten waterbestendige oppervlakken. Verwijdert met extra verzorgende en antistatische werking al het dagelijkse vuil en vet, zoals: vet- en voedselvlekken, vinger-/handsporen en schuurplekken. Bij het inknijpen van de trigger is het normaal dat er eerst lucht uitkomt in plaats van water / allesreiniger. Het lege slangetje zal zich nog moeten vullen. Mocht de spraykop nog niet meteen werken, dan komt dat waarschijnlijk omdat de poeder nog niet helemaal goed is opgelost en in de spraykop zit. Dit kan geen kwaad, blijf de trigger herhaaldelijk inknijpen totdat er allesreiniger uitkomt. Soms kan dat even duren. Laat eventueel de poeder nog 5 minuutjes extra oplossen. Daarna zult u naar hartenlust kunnen schoonmaken.


Wanneer te gebruiken:

Voor de kleine schoonmaakklusjes. Even snel het wasbakje in de badkamer schoonmaken, een vette vlek op het aanrecht wegwerken of een stoffig tafeltje afnemen.

Zorgen voor een betere wereld

Dit nieuwe, slimme schoonmaakproduct gaat verder dan een fris én schoon huis. Ze zorgt ook voor een schonere wereld. Samen met jou. Second Nature All Purpose Cleaner is hét antwoord op de onnodige berg plastic afval die de huidige schoonmaakproducten veroorzaken. Een lesje in de scheikunde leert dat een schoonmaakproduct voor 80% uit water bestaat. Wat als we thuis zelf water toevoegen? Dankzij onze heerlijk ruikende eco-refills dragen we een steentje bij aan minder plastic afval. Second Nature is er voor iedereen die wil laten zien dat het anders kan. Kleine moeite, wereldse impact! Doe je mee?


Productgegevens

Een herbruikbare sprayfles met luxe uitstraling (bottle4life)

Naam: All Purpose Cleaner Bottle

Aantal artikelen in verpakking: 1

Formaat verpakking: 7 cm breed x 24,5 cm hoog x 7 cm diep

Formaat bottle: 6,5 cm breed x 24 cm hoog x 9,5 cm diep

Gewicht bottle: 83 gram

Gewicht verpakking: 32 gram


Second Nature - Productinformatie

Inhoud fles: 500 ml (herbruikbare fles wordt leeg geleverd)

Kleur: matzwart met goud

Gebruiksaanwijzing: staat achterop de verpakking

Doosje met een zakje(s) met schoonmaakpoeder

Naam: All Purpose Cleaner - Seiun Poeder (Seiun betekent nevel)

Formaat verpakking voor 1 stuks: 4,5 cm breed x 14,5 cm hoog x 1,5 cm diep

Formaat zakje: 2,5 cm breed x 13,5 cm hoog x 1 cm diep

Gewicht 1 zakje: 10 gram

Gewicht verpakking: 8 gram

Inhoud per zakje: 9 gram = goed voor 500 ml allesreiniger = 500x sprayen

Uitgebreide lijst van ingrediënten

Bestanddelen van de inhoudsstoffen conform verordening EG nr. 1223/2009:

Ingrediënten: natriumcitraat, natriumdodecylbenzeensulphonaat, citroenzuur, natriumcarbonaat, natriumlaurylsulfaat, natriumgluconaat, natriumbenzoaat,glycerine, jojoba-olie, cocoamidopropyl betaine, parfum, alpha-isomethylionon, benzyl salicylate, cinnamyl alcohol, citronellol, coumarin, geraniol, hexyl cinnamal, limonene, linalool, CI16255, CI19140.

Laatste (milieu) weetjes

FSC verpakking

Composteerbare zakjes

Plantaardige inkt op de verpakking

Palmolie vrij

100% vegan en diervriendelijk

99% biologisch afbreekbaar 

Vrij van parabenen, fosfaten, chloor, ammonia & EDTA 

Geen plastic afval door hergebruik fles 

Minder transport bewegingen door gebruik van refills