Product Informatie | Hand Soap

Hand Soap Pakket

Hand Soap pakket bestaat uit

- Luxe herbruikbare handzeep foampomp fles

- Doosje met zakje(s) eco-refill poeder

Handig te weten:

1 eco-refill zakje met poeder is goed voor 300ml handzeep.

Het aantal eco-refill zakjes per doosje kunt u zelf bepalen: 1, 2, 3, 30 of 90 zakjes.

Revolutionair product met een geweldige geur.

Fles Hand Soap - Bottle4Life

Je favoriete handzeep bottle een leven lang hergebruiken? Doen! Met de slimme eco-refill poeders vul je je fles keer op keer. Deze aluminium fles met hoogwaardige pomp is goed voor 300ml handzeep. De foampomp heeft een prettige weerstand en pompt een mooi gelijkmatige foam. De foampomp is speciaal voor dit concept gemaakt, het creeëren van de foam lukt niet in een reguliere handzeepfles. De fles wordt leeg verzonden, kraanwater kunt u thuis toevoegen, dat scheelt weer onnodige liters transport.

Eco-Refill zakjes poeder Hand Soap

Deze revolutionaire poeder is de slimme natuurvriendelijke uitblinker in een vorm van een eco-refill. Een poeder dat met 300ml water uit je eigen kraan verandert in een verzorgende en heerlijk ruikende foamzeep. Het geeft een luxueus softskin gevoel en je kunt de zeepfles blijven hergebruiken. Daar besparen we veel plastic flessen mee! Een natuurvriendelijke heerlijke handzeep beleving, per eco-refill bespaar je dus één plastic fles. Goed bezig!

Hoe het werkt

In het kort: fles vullen met water - poeder erbij - beetje schudden en klaar.

Vul je fles met 300ml water, lauwwarm zodat de poeder beter en sneller oplost. Voeg de eco-refill poeder “Aurora” toe. Wanneer de poeder na ongeveer 2 minuten is opgelost, draai je de foampomp erop en kun je gaan wassen! Houd de hand onder de pomp en druk met de andere hand de foam uit de fles. Per eco-refill bespaar je één plastic fles. Met een volle fles kan je 300x je handen wassen!

Handig te weten:

Een verzorgend product voor dagelijkse handhygiëne met pure jojoba oliën voor een optimaal zacht huidresultaat. Na het vullen met water en toevoegen van het poeder, het pompje erop draaien, kan het in het begin voorkomen dat er langs de zijkant ietwat vocht ontsnapt. Dit kan geen kwaad, de binnenring van de pomp moet zich nog even settelen. Als het in het begin nog wat waterig is, komt dat omdat het poeder nog niet goed is opgelost, wacht even een minuutje of pomp wat extra totdat het een mooie foam oplevert. U kunt nu heerlijk genieten van de rijke foam en geur van onze handzeep.

Gebruiksinstructie in het kort:

1 Pak je lege fles

2 Vul bij met 300 ml schoon lauw leidingwater

3 Open en voeg het poeder uit de navulverpakking toe aan de fles.

4 Plaats het schuimpompje terug op de fles en schud kort, het product is klaar voor

gebruik.



Wanneer te gebruiken

De Second Nature Hand Soap is uiteraard voor dagelijkse gebruik. Voor in de keuken, de toiletruimte, in de badkamer, eigenlijk overal waar een kraan in de buurt is. Gedurende de dag loop je het risico om in aanraking te komen met ziekteverwekkers zoals virussen en (slechte) bacteriën. Goede bacteriën zijn juist van belang om gezond te blijven. De slechte bacteriën en virussen verwijder je simpel door je handen te wassen met zeep. 80% van de infecties ontstaan door gebrek aan handen wassen. Het is daarom verstandig om regelmatig de handen te wassen.

De beste manier om je handen te wassen?

Maak je handen nat onder stromend water, zeep de handen goed in, wrijf je handen over elkaar en vergeet je polsen en de ruimte tussen de vingers niet. Spoel je handen goed af onder stromend water. Droog je handen zorgvuldig.

Zorgen voor een betere wereld

Het nieuwe, slimme zeepproduct gaat verder dan een fris én schone handen. Ze zorgt ook voor een schonere wereld. Samen met jou. Second Nature Hand Soap is hét antwoord op de onnodige berg plastic afval die de huidige zeepflesjes veroorzaken. Wat als we thuis het zeepflesje zelf vullen met kraanwater en poeder? Dankzij onze heerlijk ruikende eco-refills dragen we een steentje bij aan minder plastic afval. Second Nature is er voor iedereen die wil laten zien dat het anders kan. Kleine moeite, wereldse impact! Doe je mee?

Productgegevens

Een herbruikbare foam pompfles met luxe uitstraling (bottle4life)

Naam: Hand Soap Bottle

Aantal artikelen in verpakking: 1

Second Nature - Productinformatie

Formaat verpakking: 7 cm breed x 17 cm hoog x 7 cm diep

Formaat bottle: 6,5 cm breed x 16 cm hoog x 6,5 cm diep

Gewicht bottle: 66 gram

Gewicht verpakking: 24 gram

Inhoud: 300 ml (wordt uiteraard leeg geleverd)

Kleur: matzwart met goud

Gebruiksaanwijzing: staat achterop de verpakking

Doosje met een zakje(s) met handzeep poeder

Naam: Hand Soap - Aurora Poeder (Aurora betekent zonsopgang)

Formaat verpakking voor 1 zakje: 4,5 cm breed x 14,5 cm hoog x 1,5 cm diep

Formaat zakje: 2,5 cm breed x 13,5 cm hoog x 1 cm diep

Gewicht 1 zakje: 10 gram

Gewicht verpakking: 8 gram

Inhoud per zakje: 9 gram = goed voor 300 ml handzeep

Uitgebreide lijst van ingrediënten

Bestanddelen van de inhoudsstoffen conform verordening EG nr. 1223/2009:

Ingrediënten: natriumcitraat, natriumdodecylbenzeensulphonaat, citroenzuur, natriumcarbonaat, natriumlaurylsulfaat, natriumgluconaat, natriumbenzoaat, glycerine, jojoba-olie, cocoamidopropyl betaine, parfum, alpha-isomethylionon, benzyl salicylate, cinnamyl alcohol, citronellol, coumarin, geraniol, hexyl cinnamal, limonene, linalool, CI16255, CI19140.

Laatste (milieu) weetjes

FSC verpakking

Composteerbare zakjes

Plantaardige inkt op de zakjes

Palmolie vrij

100% vegan en diervriendelijk

99% biologisch afbreekbaar 

Vrij van parabenen, fosfaten, chloor, ammonia & EDTA 

Minder plastic afval door hergebruik fles 

Minder transport bewegingen