Product Informatie | Razor

Scheerpakket


Scheerpakket bestaat uit

  • Luxe Razor
  • Luxe Stand
  • Doosje met verwisselbare Blades


Razor

De Second Nature Razor is gemaakt van aluminium en verkrijgbaar in 4 kleuren: zwart - grijs - blauw - roze. Een lifetime scheermes voor mannen én vrouwen. Een niet te evenaren  gladde scheerervaring. Zeer fijn in de hand liggend gevreesd handvat voor ultieme controle en extra grip. Door de uitsparingen aan de onderkant verwijder je zeer gemakkelijk haartjes, water en scheerzeep, zo voorkom je niet alleen verstopping maar blijft het mesje schoon en scherp voor de volgende beweging.


Waarom een Second Nature Razor:

  • Je glijdt met (veel) minder weerstand over de huid
  • Gladder resultaat en zeer comfortabele scheerbeleving 
  • Je hoeft je minder vaak te scheren
  • Veel minder kans op een geïrriteerde huid, bultjes en/of ingegroeide haartjes
  • Beter voor het milieu


Stand

De Stand is speciaal vervaardigd om de Razor netjes en veilig te bewaren en te laten drogen. Met identieke kleuren en bijpassend gefreesd zilveren ruitjespatroon heb je echt iets unieks in handen. Een noviteit is de uitsparing voor de blades, zo houd je je scheermesjes veilig en steriel en binnen handbereik. Altijd klaar voor een volgende strakke gladde scheerbeurt. 


Blades (scheermesjes)

De double edge (dubbelzijdige) single blades van Second Nature zijn flinterdunne gepolijste mesjes. Deze kwalitatief hoogwaardige verwisselbare blades zijn gemaakt van roestvrijstaal met een non-stick caoting zodat het mes soepel over de huid glijdt en de blades zijn gemakkelijk te plaatsen. Een double edge blade heeft twee snijkanten die je beide kan gebruiken om een zeer glad scheerresultaat te bereiken. Barbers gebruiken ze niet voor niets.

De blades zijn afzonderlijk verpakt in paraffinepapier en over-envelop voor gegarandeerde veiligheid, steriliteit en lange houdbaarheid. Geen plastic bijgevoegd. 


Deze comfortabele, scherpe double edge single blades zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en geschikt voor alle huidtypes en alle soorten haargroei.


Hoe het werkt

In het kort: schroef de kop los - stop de blade (scheermesje) tussen beide kopdelen - schroef de kop weer vast aan het handvat - scheren maar!



Oefen slechts lichte druk uit op uw huid. De Second Nature Razor is ontworpen om met het mes aan de onderkant van je haarzakje te scheren, precies waar het je huid raakt. Je zult er versteld van staan hoe weinig druk je hoeft uit te oefenen om een goede scheerbeurt te krijgen. De kop is speciaal vormgegeven zodat deze precies in 30 graden op uw huid “rust”, de ideale stand voor gladscheren en geen wondjes. 


Spoel je scheermes af onder de kraan. Als gevolg van de uitgangskanalen is ofwel het scheermes onder de kraan laten lopen of in water zwiepen de beste manier om haar/crèmes te verwijderen. Wij raden af om met het scheermes tegen je gootsteen of badkuip te slaan.


Handig te weten: er is geen boven- of onderkant bij de blade (scheermesje)


Wanneer te gebruiken

Scheren, natuurlijk doen we dat allemaal regelmatig! Het is iets wat we allen graag bijhouden. Sommige mensen scheren zich meerdere malen per week, anderen doen het net iets minder. Als je voor een superglad resultaat gaat, je klaar bent met ingegroeide haren en scheerirritatie, voor een duurzame levenstijl kiest én je gewoon echt goed wil voelen, kies je voor een Second Nature safety Razor.


Natscheren is weer helemaal terug van weggeweest. Je kunt de Razor voor je gehele lichaam gebruiken. Je kunt het beste eerst je huid (gezicht, oksels, borst, benen of je intieme delen) reinigen en eventueel licht scrubben. Maak je huid soepel met warm water, dit ook om huidirritaties te voorkomen. De haarzakjes bieden minder weerstand waardoor je makkelijker scheert. Indien gewenst (zeker beter voor de huid) gebruik je een beetje scheerzeep. Gun jezelf wat tijd en scheer rustig in korte stroken van 2 à 3 cm over de te scheren huid. Scheer eerst met de haargroei-richting mee en nooit meteen tegen de haargroei in, op het einde tegen de riching in. Om de juiste hoek te vinden kun je eerst het mes met de bovenkant tegen de huid zetten en steeds iets meer draaien totdat je de haartjes hoor en voelt afsnijden. Met een hoek van 30 graden (het Second Nature Razor heef deze hoek al voor je ontworpen) oefen je zeer licht druk uit op de huid. Het is absoluut niet moeilijker scheren dan een wegwerpmesje. Nu nog even een flinke ples koud water  om de poriën te dichten en je bent weer helemaal fris en fruitig.


Zorgen voor een betere wereld

Lees alles hierover in onze blog die je hier kan vinden:

Voordelen van Safety Razor: Double Edge voor jou & milieu (second-nature.nl)


Productgegevens


Razor (Razor4life)

Naam: Second Nature Razor

Aantal artikelen in verpakking: 1

Formaat Razor: 4,3 cm breed x 10,3 cm hoog x 2,3 cm diep

Gewicht Razor: 37 gram

Formaat verpakking: 7,5 cm breed x 2,8 cm hoog x 14 cm diep

Gewicht verpakking: 33 gram

Inhoud: Razor + 1 Blade (scheermesje) 

Kleur: zwart - grijs - blauw - roze

Gebruiksaanwijzing: zit in het doosje

Materiaal: aluminium


Stand (Stand4life)

Naam: Second Nature Stand

Aantal artikelen in verpakking: 1

Formaat Stand: 10,5 cm breed x 2,2 cm hoog x 5,8 cm diep

Gewicht Stand: 240 gram

Formaat verpakking: 7 cm breed x 2,8 cm hoog x 11,2 cm diep

Gewicht verpakking: 20 gram

Inhoud: Stand 

Kleur: zwart - grijs - blauw – roze

Materiaal: aluminium


Blades

Naam: Second Nature Blade

Aantal artikelen in verpakking: 2,3 of 4

Formaat Blade: 4,3 cm breed x 0,09 mm dik x 2,2 cm diep

Gewicht Blade: 2 gram

Formaat verpakking: 5 cm breed x 1,2 cm hoog x 3,5 cm diep

Gewicht verpakking: 3 gram

Kleur: grijs

Materiaal: roestvrijstaal


Laatste (milieu) weetjes

FSC verpakking

100% Plasticvrij scheren

100% vegan en diervriendelijk

Gaat een leven lang mee

Beter voor het milieu

Voorkomt scheerirritaties